עומר הפך את אומנות האוכל לחוויה באמצעותה יכולים חברות וארגונים לגבש
את צוותי העובדים וההנהלה, וללמוד למצוא דרכים יצירתיות לתקשור והעברת
מידע בתוך הארגון.
עומר מעביר סדנאות בישול לקבוצות קטנות בנושאים מגוונים עם המרכיבים האיכותיים ביותר, ומגלה את הסודות הקטנים והטיפים הגדולים שהופכים כל
ארוחה לחגיגה.
אם יש לכם פנטזיה קולינרית במיקום לא שגרתי אתם מוזמנים לאתגר את עומר.
אם זאת ארוחת גורמה בשטח אחרי טיול ג'יפים, ארוחה רומנטית על צוק מול הים
או כל בקשה שתעלה חיוך של סיפוק על שפתותיכם – רק תבקשו ועומר יגשים.
עומר מעביר חוגי בישול ואפייה לילדים וכן עורך ימי הולדת נושאיים על פי בחירה, שבהם לוקחים הילדים חלק בהכנת הארוחה, בלכלוך שמסביב וכמובן באכילה.
ההנאה מובטחת.
עומר מקבל סיפוק גדול מעבודתו מאחורי הסירים עם מבוגרים וילדים, אבל הסיפוק הזה אינו שלם בלי המעט שהוא יכול לעשות למען אלו שצריכים אותו באמת בתרומה לקהילה במסגרת ארגון שולחן עגול ובאופן פרטי.
"עומר וקצת פלפל", הוא עומר ברמן, שף וקונדיטור, שנמשך לתחום הקולינרי עוד מילדות. עומר ניהל בעבר מטבחים עם צוותי עובדים גדולים וניהל כמה מסעדות גדולות, אך תמיד הרגיש שמשהו חסר – להיות שם עם האנשים: לראות את המבטים בעיניים, להרגיש את התחושות, לעבור איתם יחד חוויות...
כך נולד "עומר וקצת פלפל".
בתאבון.
|